skip to main
|
skip to sidebar
Gravd Lax
kísérlet a mennyei ízen, avagy a gasztronómiáról és más démonokról
2010. április 13., kedd
kulcs a zárban
Szemelvény a Nagy Receptkönyvből
A főzés egyik
titka, hogy ne gondolj a
mosogatásra.
(Fodor Ákos)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Rendszeres olvasók
Blogarchívum
▼
2010
(10)
►
május
(1)
▼
április
(9)
mérleg - különdíj a Pécsi Borozótól
medvehagymás édesség, karamellizált gránátalma ágyon
pisztráng ölelte kecskesajtos medvehagyma, citromo...
medvehagyma - az ördög köztünk jár
Esterházy Péter 60 éves
a finomfőzelék - reflexió
étterem kritika - Enoteca Bistro Corso, Pécs
a kezdetről - úgy általában
kulcs a zárban
Magamról
Gravd Lax
Teljes profil megtekintése
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése